Sök
Stäng denna sökruta.

Gårdsbutiken

Öppet varje dag 7-21

Välkommen till Basunda Gårds egna gårdsbutik!

På Basunda Gård finns en gårdsbutik där du kan handla vårt fina kött men även andra saker från lokala producenter. Butiken är en självservicebutik där du som konsument går in själv, väljer vilka produkter du vill ha, skriver ner dessa i loggboken och betalar sedan ditt köp med swish eller kontanter – enklare kan det inte bli! 

I butiken hittar du allt från vår chark med grillkorv, chorizo, rökkött, salami och ölkorv till våra finaste detaljer av nöt, jak och vilt. Men det finns även betongdekorationer skapade av Lisa Nyberg, ljusstakar av hjorthorn av Axel Jansson, honung från Äbo Honund, marmelader från Hargs, samt fårskinn och horn. 

Under hösten och vintern har butiken färre besökare och vi har mer att göra i slakteriet, därför är gårdsbutiken just nu i lågsäsong vilket betyder att utbudet inte är lika stort för tillfället. Vårt frysta delicatesskött kommer dock alltid finnas. Saknar du något i butiken? Knacka på hos oss på kontoret, ring eller maila oss för att beställa något specifikt.

 

Vill du köpa en köttlåda? Se priser här och hör av dig till oss innan ditt besök så ser vi till att den finns för upphämtning i butiken när du kommer dit! 

Tjuvkika på våra produkter

Swishnummer: 123 600 111 9

Vid uppkopplingsproblem skriv anteckning i loggboken och swisha när ni åter har täckning. 

Läs mer om gårdsbutiken