Styckningsalternativ

Våra styckningsalternativ är anpassade för att passa så många som möjligt. I samband med slakten bestämmer vi med ägaren hur ditt kött ska styckas. För att det ska gå så smidigt som möjligt önskar vi att ni bestämmer er för en av styckningsalternativen nedan. Önskas annan styckning gå det att välja till för en extra kostnad.

lammstyckning

Vi har två olika lammstyckningar som vi föredrar att utföra.

lamm - Färsstyckning

Färs

Nätad stek

Bogskivor

Kotletter

Ryggskivor (entrecotekotletter)

 

Pris: 22 kr/kg

Lamm - grillstyckning

Färs

Grillskivor (Skivade stekar)

Kotletter

Ryggskivor (entrecotekotletter)

Bogskivor

Revben

Halsskivor

Lägg

Pris: 22 kr/kg

Nötstyckning

Alla detaljer är benfria. I priset ingår ett snitt, det innebär du kan välja att dela alla detaljer i två halvor.

Innehåller: 

Högrev, Bog, Entrecote, Ryggbiff, Flankstek, Oxfilé, Rostbiff, Innanlår, Ytterlår, Fransyska, Rulle, Övrigt blir färskött.

Totalt: 17 kr/kg