Tel. 070-541 67 90  |  E-post: ulrik@basunda.se

 
Köp närproducerat kött från Basunda Gård


Köp ditt närproducerade kött från Östergötland hos oss på Basunda Gård. Vi kan leverera köttet till Linköping, Rimforsa och Åtvidaberg efter överenskommelse. Hos oss på Basunda Gård kan du självklart titta förbi och köpa kött under våra öppettider. Allt vårt kött är slaktat i vårt godkända slakteri nr 328 och alltid veterinärbesiktat.

Viltkött

Vi kan erbjuda viltkött från dovhjort, kronhjort, rådjur och vildsvin. Du kan bland annat välja mellan: entrecote, rostbiff, grytbitar, ytter- och innerfilé och färs.
Kontakta oss för priser.

Köttlådor

Våra köttlådorinnehåller en blandning av filéer, rygg, stekar, färs och grytkött - traditionell styckning. Alla paket är vakuumförpackade och märkta.

Rådjurslåda
10kg | Hälften detaljer, hälften färs
150:-/kg

Vildsvinslåda
10kg | Hälften detaljer, hälften färs
120:-/kg

Hjortlåda
10kg | Hälften detaljer, hälften färs
150:-/kg

Mixlåda
10kg | Hälften detaljer, hälften färs
140:-/kg

Nötlåda
Halv eller hel | Hälften detaljer, hälften färs
140:-/kg

Priserna är inkl. moms.

 

 

Hamburgare

Vi på Basunda är godkända för att göra våra egna hamburgare, perfekt för grillfesterna eller minglet, du slänger dom bara på grillen eller i stekpannan så är middagen räddad. Välj mellan våra nötburgare eller de fantastiska viltburgarna.

Priser:

Viltburgare 150g: 30 kr/st
Nötburgare 100g: 20 kr/st

Skinn

Vi erbjuder även försäljning av skinn från lamm, vilt och nöt. Kontakta oss för priser och aktuella skinn till försäljning.

 

 

Kontakta oss här

Kontakta oss

Ni är varmt välkomna att kontakta oss. Om Du inte skulle få något svar på mobilen ber vi Dig skicka ett SMS eller tala in ett meddelande på telefonsvararen.

Tel. 070-541 67 90

E-post: ulrik@basunda.se

Besöksadress: Basunda Gård
590 46 Rimforsa

Följ oss på facebook