Våra styckningsalternativ är anpassade för att passa så många som möjligt. I samband med slakten bestämmer vi med ägaren hur ditt kött ska styckas. För att det ska gå så smidigt som möjligt önskar vi att ni bestämmer er för en av styckningsalternativen nedan. Önskas annan styckning gå det att välja till för en extra kostnad.
lammstyckning
Vi har två olika lammstyckningar som vi föredrar att utföra.
lamm - Färsstyckning
Färs
Nätad stek
Bogskivor
Kotletter
Ryggskivor (entrecotekotletter)
Lamm - grillstyckning
Färs
Grillskivor (Skivade stekar)
Kotletter
Ryggskivor (entrecotekotletter)
Bogskivor
Revben
Halsskivor
Lägg
Nötstyckning
Alla detaljer är benfria. I priset ingår ett snitt, det innebär du kan välja att dela alla detaljer i två halvor.
Innehåller:
Högrev, Bog, Entrecote, Ryggbiff, Flankstek, Oxfilé, Rostbiff, Innanlår, Ytterlår, Fransyska, Rulle, Övrigt blir färskött.