Tel. 070-541 67 90  |  E-post: ulrik@basunda.se

 
Jakt & Fiske på Basunda


Jakt

Här på Basunda kan vi erbjuda flera olika sorters jakter beroende på ditt intresse. Vi kan bland annat erbjuda drevjakt på dovhjort, rådjur och villdsvin, smygjakt/vakjakt på dovhjort och vildsvin och även jakt i hägn på dovhjort och kronhjort.

Drevjakt:

Jakten bedrivs med ett större antal hundförare med hundar som ställer och driver ut viltet ur såtarna. På drevjakten är det främst dov och vildsvin som jakten fokuseras på men det kan även förekomma älg, rådjur samt räv. Drevjakterna köps i paket med boende, middag, lunch och fika. Antal skyttar: 20st. Kontakta oss för mer information och prisförslag.

Smygjakt/vakjakt:

För mindre sällskap erbjuder vi smygjakt/vakjakt. De viltarter som jagas då är dovhjort och vildsvin. Under smygjakt smyger vi sakta mot vinden och stannar upp för att söka av terrängen med hjälp av en kikare. Kontakta oss för mer information och prisförslag.

Jakt i hägn:

Intresserad av att skjuta din egna mathjort eller kanske din drömtrofé? Då kan vi erbjuda jakt i vårt fina hägn. I hägnet finns både dovhjort och kronhjort. Kontakta oss för mer information och prisförslag.

 

Kontakta oss här

 

Fiske

Basunda Gård är beläget precis vid sjön Björkern och kan därför erbjuda bra fiske. I Björkern hittar du bland annat aborre, gädda och röding. Sjön Åsunden ligger endast 6 km bort och erbjuder fiske på bland annat aborre, gädda och gös. Kontakta oss för fiskekort och hyra av båt.

 

Kontakta oss här

 

Kontakta oss

Ni är varmt välkomna att kontakta oss. Om Du inte skulle få något svar på mobilen ber vi Dig skicka ett SMS eller tala in ett meddelande på telefonsvararen.

Tel. 070-541 67 90

E-post: ulrik@basunda.se

Besöksadress: Basunda Gård
590 46 Rimforsa

Följ oss på facebook