Lågsäsong för gårdsbutiken

Hösten och vintern må vara Basunda Gårds högsäsong där fokuset ligger både på tamboskap men även vilt då jaktsäsongen är igång. Men med tanke på att besöksnäringen inte är lika stor på landsbygden under denna period, så går gårdsbutiken ner i lågsäsong.

Vår gårdsbutik är såklart fortfarande öppen 7-21 varje dag, dock så kommer fokuset ligga på våra frysta köttdetaljer samt färs och utbytet på färska produkter minskar men kommer finnas från och till, håll utkik på var facebooksida för att se om vi har speciella erbjudanden.

Till våren när högsäsongen för gårdsbutiker närmar sig kommer vi återigen att lägga vårt fokus på att erbjuda ett stort utbud av produkter både från oss samt från lokala producenter i butiken.

Men önskar ni något speciellt så är det alltid bara att maila eller ringa oss så ser vi till att plocka fram det köttet du är intresserad av.

Välkommen ut till vår lilla gårdsbutik, både under lågsäsong och högsäsong!

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Läs mer från oss:

Julbordsdukning
Okategoriserade

Närproducerat julbord med vildsvinsjulskinka

Imponera på julbordet med viltkött av bästa kvalité, duka upp ett närproducerat julbord med vildsvinsjulskinka, prinskorv av vildsvin, rimmad vildsvinsskinka

Gårdsbutiken

Lågsäsong för gårdsbutiken

Hösten och vintern må vara Basunda Gårds högsäsong där fokuset ligger både på tamboskap men även vilt då jaktsäsongen är

Kött - Tips & trix

Tillagningstider för kött

Att få rätt innertemperatur på ditt kött är viktigt för att lyckas med tillagning av kött. Det är oftast svårt